Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România aruncă în aer scandalul Schengen: Cere oficial verificări în Austria pentru a vedea dacă sancțiunile UE se respectă

Facebook/ Eugen Tomac
Eugen Tomac

Europarlamentarul Eugen Tomac a solicitat Comisiei Europene să verifice dacă guvernul de la Viena respectă deciziile UE privind regimul sancțiunilor impuse Rusiei.

Europarlamentarul Eugen Tomac susține că Rusia amenință în mod constant țările vecine și a declanșat un război absurd în care oameni nevinovați sunt uciși zilnic, doar pentru că nu doresc să trăiască sub influența negativă a Kremlinului. Drept răspuns la aceste amenințări și încălcări ale dreptului internațional, Uniunea Europeană a impus sancțiuni.

„Cu toate acestea, există state membre care ignoră sancțiunile și continuă să facă afaceri cu oamenii lui Putin, cum este cazul Austriei”, susține europarlamentarul. „Din acest motiv, am solicitat Comisiei Europene să verifice dacă guvernul de la Viena respectă deciziile UE privind regimul sancțiunilor sau le sfidează, așa cum o face atunci când blochează accesul României în Spațiul Schengen cu un cinism inacceptabil”, a scris Tomac pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.