Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Romania Blockchain Summit', unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie avansata din Europa, a fost deschis la București

Alexandru Petrescu

Astăzi, la București, a fost deschis “Romania Blockchain Summit”, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie avansata din Europa, organizat sub înaltul patronaj al Ministerului Comunicatiilor și Societății Informaționale (MCSI), în parteneriat cu reprezentanți ai comunității blockchain din România și la nivel mondial.

''Am deschis astăzi la București “Romania Blockchain Summit”, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie avansata din Europa, organizat sub înaltul patronaj al Ministerului Comunicatiilor și Societății Informaționale (MCSI), în parteneriat cu reprezentanți ai comunității blockchain din România și la nivel mondial. A venit momentul pentru a lansa o dezbatere amplă în ceea ce privește viziunea noastră de viitor asupra capabilităților tehnologiei blockchain de a impacta existența noastră în general, să analizăm potențialul acesteia de a schimba felul în care ne desfășurăm activitatea în diverse domenii și de a înlătura barierele în relațiile de colaborare digitală. Angajamentul meu şi al ministerului pe care îl conduc este de ajuta şi a încuraja adopţia de noi tehnologii. În 2018, România a devenit membru al European Blockchain Forum și astfel a marcat un pas spre adoptia și legitimarea noilor tehnologii. Este important ca acest efort de promovare al tehnologiilor avansate sa fie operaționalizat prin politici sectoriale care sa permită adoptia și consolidarea acestor opțiuni tehnologice.'', a scris Alexandru Petrescu pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.