Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România dă LOVITURA - A exportat MĂTASE de aproape 25 de milioane de euro în doar PATRU luni

http://fermer.md/
matase viermi de matase

România a exportat, în primele patru luni din 2020, mătase în sumă de 22,8 milioane de euro, cu 31% mai puţin comparativ cu perioada similară a anului anterior, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică, potrivit Agerpres.

Citește și: DIICOT este pe urma 'SPONSORILOR' fostului ofițer SRI fugar, Daniel Dragomir - Aceștia pot face parte din sfera POLITICĂ, de afaceri sau alte medii 'la putere'

Pe de altă parte, importurile de mătase s-au cifrat la 24,3 milioane de euro (minus 28,9%), rezultând un deficit de 1,5 milioane de euro.

Exporturile de mătase s-au îndreptat aproape în totalitate către ţările din Uniunea Europeană (22,7 milioane euro), principala destinaţie fiind Italia (22,6 milioane de euro).

Citește și: CEO-ul Black Cube l-a 'PROBAT' ca pe începători pe ex-colonelul Dragomir - Deși expert în manipularea grupurilor de crimă, a picat pe ambientalele israeliene

În ceea ce priveşte importurile din ţările UE, acestea au totalizat 12,3 milioane de euro şi au provenit în special din Italia (10,4 milioane de euro) şi Germania (900.000 euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.