Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România o conduce pe Norvegia, pe Arena Națională: Alexandru Mitriță a înscris, după ce George Pușcaș a ratat un penalti

Echipa națională de fotbal a României conduce Norvegia, scor 1-0, în meciul din grupa F de calificare la EURO 2020, care se dispută pe Arena Naţională. Alexandru Mitriță a deschis scorul, în minutul 62, anunță MEDIAFAX.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

Fotbalistul lui New York City FC a beneficiat de o degajare greșită a portarului norvegian, a pătruns până la marginea careului advers și a șutat în plasa norvegienilor, cu piciorul stâng.

Reușita lui Mitriță a venit la aproximativ 10 minute după ce tricolorii au ratat un penalty. Nicuşor Bancu a obţinut o lovitură de pedeapsă în minutul 51, după ce a fost faultat în careu, însă George Puşcaş a ratat de la punctul cu var. Atacantul lui Reading a ales să trimită pe jos, însă portarul Jarstein a respins.

Cele mai mari ocazii ale tricolorilor din prima repriză a partidei de pe Arena Naţională i-au aparţinut lui Alexandru Mitriţă. În minutul 15, Mitriţă a fost aproape de a deschide scorul la capătul unui contraatac. Fotbalistul lui New York City FC a fost lansat de Stanciu în flanc, însă şutul său a trecut pe lângă bara norvegienilor.

Tot Mitriţă a avut o ocazie mare în minutul 45+1, când a şutat de la marginea careului, însă portarul nordicilor a respins.

De asemenea, Norvegia a avut şi ea o şansă importantă, în minutul 12. Odegaard a şutat periculos din apropierea careului, la colţul lung, însă Tătăruşanu a respins.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

La meciul de pe Arena Naţională sunt prezenţi 29.854 de copii şi însoţitori, conform anunţului oficial făcut la staţia de amplificare.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipa naţională de fotbal a României evoluează împotriva Norvegiei, în runda a opta a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.