Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România extrădează doi infractori în SUA: unul dintre ei este hacker

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

România urmează să extrădeze două persoane care au comis infracțiuni la nivel internațional. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Unul dintre infractori era un hacker.

„„Asistăm la un act ce ține de extrădarea a doi cetățeni capturați în România de forțele speciale ale Ministerului Afacerilor Interne, care au comis infracțiuni internaționale. Este vorba despre un cetățean din vârful unei rețele de trafic de persoane, în România, Mexic și Stataele Unite ale Americii. Extrădarea vine după o decizie a Curții de Apel Craiova.

Această operațiune are loc în colaborare cu Ministerul de Interne, Interopol și tot ce înseamnă cooperare polițienească internațională. Oficialii dina Statele Unite ale Americii au venit pentru a-i prelua pe cei doi cetățeni care au comis infracțiuni.

Infracționalitatea nu este doar în România, ci la nivel internațional. Sunt ministru al afacerilor interne de nouă luni și infracțioalitatea au fost arătate inclusiv de dumneavoastră, de presă. Pot să spun că este prima dată când MAI ia cu serios această problemă, în sensul că actualul Guvern a dat o prioritate pentru noi”, a precizat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.