Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România învinge Croația în preliminariile Euro 2024 la handbal feminin

news.ro
handbal minge

Lorena Ostase a marcat miercuri nouă goluri, înlocuind-o cu succes pe Crina Pintea, retrasă de la naționala de handbal feminin. România a câștigat cu 26-24 (13-11) meciul cu Croația din preliminariile EHF Euro 2024. O victorie în returul de duminică aduce tricolorelor primul loc în grupă, informează news.ro.

La primul meci după retragerea definitivă de la națională a Cristinei Neagu, naționala de handbal feminin a României a obținut o primă victorie în faza grupelor preliminare de calificare la Campionatul European din acest an, miercuri în sala Sporturilor din Bistrița.

Fără Neagu și Pintea, au ieșit la rampă Ostase și Stoica, cu 9 goluri din 9 aruncări, respectiv 5 goluri din 7 aruncări.

O evoluție remarcabilă a avut și portarul Daciana Hosu, cu 12 intervenții reușite, dublată de Bianca Curmenț, care a apărat două aruncări de la 7 metri.

Tricolorele au avut meciul sub control în cea mai mare parte a sa, conducând chiar și cu 5 goluri în repriza secundă.

Oaspetele s-au apropiat la un singur gol pe final (24-23), dând ușoare emoții antrenorului Florentin Pera, însă două goluri consecutive au securizat victoria cu 26-24.

România este pe prima poziție în grupa 1, cu 6 puncte din 3 meciuri, urmată de Croația cu 4 puncte. Locurile 3 și 4 revin Greciei și Bosniei Herțegovina, ambele fără puncte, după 2 meciuri și înaintea confruntării directe care are loc tot miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.