Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România-Norvegia, scor 0-0, la pauză: Mitriță a ratat cele mai importante ocazii

România și Norvegia se află la egalitate, la pauză, scor 0-0, în grupa F de calificare la Campionatul European din 2020. Cele mai mari ocazii ale tricolorilor din prima repriză a partidei de pe Arena Națională i-au aparținut lui Alexandru Mitriță, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

În minutul 15, Mitriță a fost aproape de a deschide scorul la capătul unui contraatac. Fotbalistul lui New York City FC a fost lansat de Stanciu în flanc, însă șutul său a trecut pe lângă bara norvegienilor.

Tot Mitriță a avut o ocazie mare în minutul 45+1, când a șutat de la marginea careului, însă portarul nordicilor a respins.

De asemenea, Norvegia a avut și ea o șansă importantă, în minutul 12. Odegaard a șutat periculos din apropierea careului, la colțul lung, însă Tătărușanu a respins.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

La meciul de pe Arena Națională sunt prezenți 29.854 de copii și însoțitori, conform anunțului oficial făcut la stația de amplificare.

La ora transmiterii acestei știri, echipa națională de fotbal a României evoluează împotriva Norvegiei, în runda a opta a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.