Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România nu a obţinut nicio medalie în finalele Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică de la Guimaraes

RTV.net
gimnastica aerobica

România nu a reuşit să obţină nicio medalie în cele patru finale în care a fost prezentă sâmbătă la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Guimaraes (Portugalia).

La individual masculin, Gabriel Bocşer s-a clasat pe locul cinci, cu 20,550 puncte. Aurul a fost adjudecat de sud-coreeanul Hanjin Kim (21,500), argintul a revenit spaniolului Miquel Mane (21,300), iar bronzul a fost adjudecat de italianul Davide Nacci (20,750). Pe locul al patrulea s-a clasat vietnamezul Che Thanh Nguyen (20,650), potrivit Agerpres.

Sandra Dincă şi Mihai Alin Popa au ocupat locul 7 în finala de la cuplu, cu 19,500 puncte. Ungaria a cucerit aurul (20,700), urmată în clasamentul final de Brazilia (20,600) şi Vietnam (20,550).

În finala de la grup, România (Gabriel Bocşer, Mihai Alin Popa, Leonard Manta, Antonio Surdu, Daniel Ţavoc) a ocupat locul al cincilea, cu 19,800 puncte. Victoria a revenit Vietanmului (20,738), urmat în clasament de Ungaria (20,572) şi Italia (20,077), în timp ce pe locul al patrulea s-a clasat Spania (19,872).

România s-a clasat pe cinci şi la dans aerobic (Daria Mihaiu, Darius Branda, Sarmiza Niculescu, Sandra Dincă, Mihai Alin Popa, Leonard Manta, Antonio Surdu, Mirela Frîncu), cu 17,100 puncte, la egalitate cu a patra clasată, Finlanda. Coreea de Sud a câştigat medaliile de aur (18,250), Ungaria a obţinut argintul (17,850), iar bronzul a revenit Italiei (17,350).

România a participat cu 12 sportivi la a 17-a ediţie a Mondialelor şi a obţinut o singură medalie, argint la echipe. Acesta este cel mai slab bilanţ din istoria participărilor ţări noastre la Mondialele de gimnastică aerobică, egalând rezultatele de la primele două ediţii (1995 - o medalie de argint, 1996 - o medalie de aur), când erau însă mai puţine probe.

La Mondialele de anul trecut de la Baku, România a obţinut trei medalii (aur la grup, argint pe echipe, bronz la individual feminin).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.