Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România nu-i uită pe frații de peste Prut: Bucureștiul donează Republicii Moldova 100.000 de teste rapide antigen (DOCUMENT)

test covid-19 coronavirus testare

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de astăzi, 26 august 2021, Hotărârea numărul 64 privind acordarea de asistență internațională pentru Republica Moldova constând în 100.000 de teste rapide antigen.

"Art.1 - Se aprobă acordarea de asistenţă internaţională pentru Republica Moldova constând în 100.000 de teste rapide antigen COVID-19.

Art.2 - Cantităţile prevăzute la art.1 sunt alocate din stocurile de urgenţă medicală constituite prin grija inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 11 din 2020 privind stocurile de urgenţă medicală, precum şi unele măsuri aferente instituirii carantinei, cu modificările şi completările ulterioare", se arată în decizia CNSU.

Doumentul privind hotărârea numărul 64 privind acordarea de asistență internațională pentru Republica Moldova poate fi citit AICI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.