Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România obține victorii consecutive la Campionatele Europene de Tenis de Masă Under-15 și Under-19

Echipele României au obţinut şapte victorii şi au pierdut un singur meci, vineri, în prima zi a Campionatelor Europene de tenis de masă pentru juniori U15 şi U19 de la Gliwice (Polonia), anunță Agerpres.

La Under-19, echipa masculină a României a învins Suedia cu 3-0 (puncte aduse de Darius Movileanu, Eduard Ionescu şi Iulian Chiriţă) şi Spania cu 3-1 (victorii obţinute de Darius Movileanu, Andrei Istrate şi Eduard Ionescu), potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă.

România conduce în Grupa A cu patru puncte, iar sâmbătă va juca ultimul meci, contra Olandei.

La feminin, în Grupa A, România a câştigat cu 3-0 atât meciul cu Spania (puncte aduse de Ioana Sîngeorzan, Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu), cât şi cu Belgia (aceleaşi Sîngeorzan, Zaharia şi Mei-Roşu). Ultimul meci al tricolorelor va avea loc sâmbătă, contra Suediei.

La Under-15, echipa masculină a învins Bulgaria în primul meci, cu 3-0 (puncte aduse de Robert Podar, Robert Istrate şi perechea Robert Podar/Robert Istrate), dar a pierdut în faţa Poloniei cu 2-3 (puncte obţinute de Robert Podar şi perechea Robert Podar/Robert Istrate).

România se află pe locul secund în Grupa B, cu 3 puncte, după Polonia (4 puncte), iar sâmbătă va înfrunta Anglia.

În competiţia feminină, România a câştigat cu 3-0 în faţa Serbiei (puncte reuşite de Andreea Jifcu, Andreea Băiaşu şi de perechea Andreea Jifcu/Vivien Tamaş) şi cu 3-1 în faţa Ungariei (două victorii obţinute de Andreea Jifcu şi una de Andreea Băiaşu). Ultimul meci al tricolorelor va avea loc sâmbătă, contra Belgiei.

La ediţia de anul trecut, de la Belgrad, bilanţul delegaţiei României a fost de 6 medalii de aur, 1 de argint şi 3 de bronz. La Under-19, bilanţul a fost de 4-1-3, iar la Under-15 de 2-0-0.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.