Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România s-a clasat pe Locul III la European Judo Open 2017

European Judo Union
judo

Sportivii români au reușit o performanță incredibilă în cadrul Openului European de judo de la București, care s-a desfășurat la Sala Polivalentă, cucerind 2 medalii de aur și una de bronz. Astfel, România s-a clasat pe locul 3 în clasamentul pe medalii. Peste 400 de judoka din 29 de țări au participat la competiție, relatează Realitatea.net

Judoka Daniel Natea a reușit duminică să câștige medalia de aur la categoria +100 de kilograme, după ce l-a învins prin ippon pe azerul Ushangi Kokauri.

De asemenea, la categoria -90 de kilograme, Cristian Borîrlău și-a adjudecat medalia de bronz, după un meci incredibil în care l-a învins pe italianul Lorenzo Rigano prin ippon.

Sâmbătă, Monica Ungureanu a obţinut victoria la categoria 48 de kilograme, în faţa italiencei Francesca Milani, fiind astfel medaliată cu aur. Monica Ungureanu, bronz la CE 2017, le-a învins în tururile preliminare pe Joanna Stankiewicz (Polonia) și Mira Ulrich (Germania), iar în semifinale a trecut de belgianca Anne Sophie Jura prin ippon.

Peste 400 de sportivi din 30 de țări s-au luptat pentru medalii la Openul European de Judo care se desfăşoară la Bucureşti. Prezenţi la competiție au fost inclusiv medaliați olimpici şi campionii mondiali. Franța, Italia, Spania si Marea Britanie au avut cele mai numeroase delegații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.