Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România se face din nou de râs: hoții au furat ghetele jucătorilor italieni de fotbal

M. C.
ghete fotbal

România se face din nou de râs, după ce jucătorii italieni de fotbal au rămas fără patru perechi de ghete. Ei se află în țara noastră în cadrul Campionatului European de Tineret.

Patru perechi de ghete au fost furate chiar din vestiarul de la Cluj Arena, acolo unde au fost repartizați cei din Italia. Furtul ar fi avut loc chiar în timpul meciului cu Franța U21, pierdut de Italia U21 cu 1-2. Poliția din Cluj-Napoca a anunțat că o anchetă a început din data de 25 iunie.

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj pentru Bună Ziua Cluj.

Lupta pentru calificare este deschisă și în Grupa D, unde Franța conduce cu șase puncte, Italia și Elveția au câte trei, iar Norvegia nu are niciun punct.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.