Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România U21 a pierdut ultimul meci amical înainte de EURO cu Spania U21: Merino a marcat unicul gol al meciului, n minutul 67

Fotbal
minifotbal

România U21 a pierdut în penultimul meci de pregătire înaintea Campionatului European, contra Spaniei, scor 1-0, la capătul unui joc în care disciplina a fost cuvântul de ordine al selecţionatei pregătite de Mirel Rădoi, potrivit mediafax.

Tricolorii mici au început destul de avântat duelul de la Granada, făcând un pressing avansat, cu Drăguş în rol principal, şi blocând intenţiile ofensive ale ibericilor. Încetul cu încetul, presiunea spaniolilor s-a amplificat, iar Merino i-a dat primele emoţii României, în minutul 14. Opt minute mai târziu, Ionuţ Radu a fost providenţial la şutul lui Mayoral, iar la faza imediat următoare, Adrian Rus a scos de pe linia porţii, continuându-şi astfel prestaţia excelentă din startul jocului. Până la pauză, Soler l-a mai pus la încercare o data pe Radu, însă cel mai bine cotat jucător din lot a fost din nou la post. S-a intrat la cabine cu 0-0, după o repriză în care elevii lui Rădoi s-au dovedit foarte exacţi în defensivă, însă nu au reuşit să se apropie de careul Spaniei.

Actul secund a început în acelaşi registru, cu ibericii la cârma jocului, iar Oyarzabal a fost aproape să deschidă scorul în minutul 52, însă Radu a blocat şutul viitorului jucător de la Real Madrid. În cele din urmă, defensiva tricolorilor a cedat după o fază fixă, în minutul 67. Radu a respins bine şutul ibericilor, însă nu a mai putut face nimic la lovitura de cap a lui Merino, din apropierea porţii. Văzută condusă, România a început să iasă de la cutie, iar Paşcanu şi Rus au avut şansa egalării. Spaniolii au replicat imediat pe contraatac şi au trimis în bară, impunându-se astfel doar cu 1-0. A fost prima înfrângere a lui Mirel Rădoi la naţionala U21, contra unei echipe de calibru, în ceea ce s-a dorit un test pentru Campionatul European din vară, unde tricolorii vor înfrunta trei nume mari - Anglia, Franţa şi Croaţia.

Ultimul meci amical al echipei de tineret înaintea turneului final va avea loc luni, 25 martie, de la ora 19:00, contra reprezentativei similare a Danemarcei.

România U21: Radu - Boboc (62' Sorescu), Rus, Paşcanu, Ştefan - Nedelcu, Ciobanu (73' Fulop) - Gheorghe (62' Olaru), Dragomir (73' Casap), Coman (83' Sîntean) - Drăguş

Spania U21: Unai Simon - Pedro Porro, J. Vallejo (46’ Saenz), Mere, Reguilon - Zubeldia, Merino (67' Alena) - Oyarzabal (78' Alfonso), Fornals (67' Olmo), Soler (78' M. Vallejo) - Mayoral (72' Mir)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.