Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România va juca împotriva celor din Luxemburg în eşalonul trei al Cupei Davis

antena3.ro
tenis

România a retrogradat pentru prima dată din 1993 în al treilea eşalon din Cupa Davis. Tricolorii au fost învinşi cu 0-5 în Israel şi vor juca următorul meci împotriva selecţionatei din Luxemburg. Meciul se va disputa pe teren propriu, în turul I al Grupei a doua a zonei Europa/Africa a Cupei Davis. Naţionala noastră a fost cap de serie la tragerea la sorţi. Luxemburg a promovat din eşalonul al patrulea valoric în acest an după ce a câştigat o grupă cu San Marino, Albania şi Liechtenstein, iar apoi s-au impus în play-off în faţa Macedoniei, conform fanatik.ro.

Vedeta luxemburghezilor este veteranul Gilles Muller, 34 de ani, locul 26 ATP la simplu şi 102 la dublu. Muller nu a mai jucat în Cupa Davis din anul 2015. În ultimul meci, luxemburghezii au avut la simplu doi jucători fără clasament ATP. Ugo Nastasi, 24 de ani, fost loc 656 ATP, în 2015, şi Christophe Tholl, 22 de ani, fost loc 1.639 ATP, în 2016 au fost jucătorii care au evoluat la simplu pentru Luxemburg. La dublu, Alex Knaff, locul 1.285, face pereche alături de Tom Diederich, şi el fără clasament ATP.

Meciurile din turul I sunt programate pe 3 şi 4 februarie 2018. Pentru a reveni în Grupa I a zonei Europa/Africa, România trebuie să treacă trei tururi. Dacă vor pierde împotriva luxemburghezilor, „tricolorii” vor juca un tur play-off pentru menţinere/retrogradare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.