Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii au găsit celebra bunicuță din Germania și au ușurat-o de 50.000 de euro

irishcentral.com
monede aur

Cu toții cunoaștem celebra replică a samsarilor de mașini cu bunicuța care a condus mașina, doar duminica, până la biserică. Acum, doi români au găsit bunicuța.

Doi români au pus la cale un plan pentru a-i fura unei femei de 90 de ani monezi de aur în valoare de 50.000 de euro. Aceștia au sunat-o pe femeie și i-au spus că sunt angajați ai Oficiului de Stat al Poliției Criminale, informează presa germană.

Românii i-au explicat femeii că au avut loc mai multe spargeri în zona în care locuiește și au reușit să prindă un membru al bandei. De la acesta ar fi aflat că există o listă cu locuințele care urmează să fie sparte și au întrebat-o ce valori deține în casă.

Bătrâna le-a spus că deține monede de aur, în valoare de 50.000 de euro. Auzind asta, românii i-au recomandat să fie prevăzătoare și să ascundă foarte bine acei bănuți.

Ba mai mult, i-au recomandat că ar fi bine să-i ascundă sub țeava de eșapament a mașinii, pentru că acolo nu îi va căuta nimeni. De asemenea, i-au cerut ca după ce îi ascunde să trag obloanele la casă, pentru a fi în siguranță.

Bătrâna a luat o pungă de pânză și a ascuns banii sub țeava de eșapament a mașinii, iar ulterior a tras și obloanele de la casă. Românii au venit ulterior și au ridicat punguța cu monedele de aur.

Acum, polițiștii reali îi caută pe cei doi români, care n-ar fi la prima ispravă de acest fel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.