Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii care vor să sprijine ucrainenii afectați de război pot face donaţii direct în platforma Ghişeul.ro, fără autentificare

ghiseul2

Românii care vor să sprijine populaţia civilă afectată de războiul din Ucraina pot să doneze online, prin Ghişeul.ro, fără a fi nevoie să se autentifice în platformă, a anunţat Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), într-un comunicat de presă transmis, miercuri, AGERPRES.

"Începând de astăzi, miercuri 23 martie, cetăţenii români care vor să sprijine populaţia civilă afectată de războiul din Ucraina pot să o facă donând online, prin Ghişeul.ro, fără a fi nevoie să se autentifice în platformă. Prin doar câteva click-uri, cei care doresc să ajute cetăţenii refugiaţi în România din cauza conflictului armat din Ucraina pot contribui online la atenuarea efectelor războiului asupra populaţiei civile. Butonul "Donaţii pentru cetăţenii Ucrainei" este accesibil pe pagina principală a platformei www.ghişeul.ro, la secţiunea 'Plată fără autentificare'", menţionează instituţia, potrivit Agerpres.ro.

Şeful ADR, Octavian Oprea, a punctat faptul că sumele donate prin platforma Ghişeul.ro vor fi colectate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi folosite pentru acordarea de sprijin şi ajutoare umanitare refugiaţilor proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina

Pentru celelalte activităţi de sprijin pentru persoanele afectate de conflictul din Ucraina, se poate accesa portalul "Împreună ajutăm mai mult", gestionat de Guvernul României - https://www.gov.ro/ro/ucraina-impreuna-ajutam-mai-mult.

Ghişeul.ro este platforma oficială de plăţi online a statului român, administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României şi susţinută de APERO - Asociaţia pentru Plăţi Electronice din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.