Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii nu respectă măsurile de izolare - Amenzi în valoare de 12.500 de lei în județul Timiș

Twitter
coronavirus

Trei persoane din judeţul Timiş care nu au respectat măsura izolării instituţionalizate anti-COVID-19 au fost amendate de poliţişti şi poliţiştii locali cu suma totală de 12.500 de lei, în timpul controalelor care au avut loc sâmbătă.

Poliţia şi Poliţia Locală au verificat, sâmbătă, 2.352 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, 1.242 de locaţii de izolare/carantinare, iar în ultimele 24 de ore poliţiştii au aplicat 511 sancţiuni contravenţionale în valoare de 900.780 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei conform art.5 alin(1) din Ordonanţa militară nr. 2/2020, anunţă un comunicat al Prefecturii Timiş, remis, duminică, AGERPRES.

Tot sâmbătă, au fost verificate de jandarmii timişeni 155 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină în 110 locaţii de izolare/carantinare.

În ultimele 24 de ore, jandarmii timişeni au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.700 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei conform Ordonanţei militare nr.3/2020.

În acelaşi interval, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara au aplicat 76 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 48.600 lei, în conformitate cu prevederile art. 28 din OUG nr.1/1999 privind regimul stării de asediu şi regimul stării de urgenţă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.