Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românul autor a 15 jafuri în Valencia a fost arestat de Garda Civilă

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Operațiunea denumită "Registrador" a demarat în urma primelor jafuri comise în locațiile menționate, iar autoritățile au reușit să dezvăluie modul de operare al infractorilor.

Potrivit informațiilor furnizate de Garda Civilă, infractorii acționau cu un vehicul și alegeau locurile de infracțiuni în timpul nopții pentru a evita să fie prinși. În timp ce unul dintre ei supraveghea, ceilalți doi foloseau un cric hidraulic și o rangă pentru a forța oblonul unităților și a intra în interior. Odată ajunși înăuntru, aceștia sustrăgeau bani din casele de marcat și furau telefoane mobile și ecrane POS, conform stiridiaspora.ro

Jafurile au avut loc în unități de alimentație publică din orașele Massamagrell, Museros, Pobla de Farnals și Albuixech. Autoritățile au efectuat o anchetă îndelungată și dificilă, reușind să îi identifice pe infractori și să procedeze la arestarea unuia dintre ei. Un al doilea suspect era deja în Centrul Penitenciar Picassent, iar un al treilea urma să fie localizat pentru a fi arestat.

 

 

Hoțul român și complicele său au furat aproximativ 7000 de euro

 

Suma totală furată în urma celor 15 jafuri se ridică la aproximativ 7000 de euro în numerar, alături de 3 telefoane mobile și 1 ecran POS, provocând un prejudiciu în valoare aproximativă de 15000 de euro pentru unitățile vizate.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani și de naționalitate română a fost arestat în Massamagrell, în timp ce a doua persoană cercetată are 42 de ani și este de naționalitate spaniolă, conform presei spaniole.

Ancheta a fost condusă de ofițerii Companiei de Gardă Civilă din Sagunto, iar procedurile au fost predate Tribunalului de primă instanță și de instrucție numărul 1 din Massamagrell. Această acțiune decisivă a autorităților a reușit să rezolve o serie de jafuri care au afectat grav unitățile de alimentație publică din mai multe orașe din Valencia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.