Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românul care a provocat accidentul din Italia conducea de 30 de ore

accident italia

Românul care a provocat accidentul din Arezzo, în urma căruia doi dintre copiii săi și părinții au murit, iar alți 3 au fost răniți, conducea de 30 de ore și le-ar fi spus polițiștilor că era „obosit mort”, scrie Corriere della Sera.

Citește și: Lovitură de teatru în PSD: Frans Timmermans se va implica în campaniile electorale ale partidului .

Corriere della Sera susține că românul în vârstă de 30 de ani băuse o cafea chiar înainte de tragedie. Românul arestat după accidentul în care au murit doi dintre copiii săi (o fetiță de 2 ani și un băiat de 10 ani) și părinții de 50 de ani a condus neîntrerupt 30 de ore, din Transilvania spre Toscana. Călătoria cu 8 pasageri în mașină în loc de 7 urma să continue către Napoli.

Acesta le-ar fi spus polițiștilor rutieri italieni că nu mai putea continua călătoria: „Nu puteam să-mi țin ochii deschiși, eram obosit mort".

Un alt șofer, martor la accident, a declarat că mașina condusă de român derapa și mergea în zig zag. Audierea pentru validarea arestării va avea loc luni, iar românul ar putea explica mai bine ce a provocat accidentul.

Conform sursei citate, românul fusese condamnat pentru un jaf în Calabria și a primit eliberare condiționată.

Accidentul s-a produs pe autostrada A1 dintre Arezzo și Monte San Savino. O mașină în care se afla o familie din România - mamă, tată, 4 copii și bunicii paterni - s-a izbit puternic de un TIR.

Familia era din județul Bistrița-Năsăud și plecase la cules de mere în Italia, potrivit unei declarații date pentru MEDIAFAX de primarul comunei Petru Rareș, Vasile Cocos. „Este o mare tragedie pentru comuna noastră, erau oameni harnici, nu au făcut niciodată probleme Primăriei, erau cu taxele locale la zi”, a spus Cocos.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.