Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românul care a ucis o mare jucătoare de volei din Olanda și pe iubitul ei și-a recunoscut crima

Românul judecat pentru uciderea jucătoarei de volei olandeze Ingrid Visser şi a partenerului acesteia şi-a recunoscut crima la cea de-a treia audiere în cadrul procesului care are loc la Murcia, în Spania, transmite EFE.

Valentin Ion a afirmat că i-a ucis în bătaie pe cei doi în timpul unei confruntări care a avut loc în mai 2013, într-o casă de vacanţă care fusese închiriată de un alt acuzat, spaniolul Juan Cuenca.

Citește și: Victorie in instanta pentru fostul sot al Codrutei Kovesi!

Ion a povestit că le-a lovit pe cele două victime cu o scrumieră şi o vază şi că, după ce au murit, a dezmembrat corpurile, a aruncat o parte la gunoi, în apropierea unei pieţe chinezeşti şi a îngropat restul într-o livadă. Românul a mai recunoscut că a primit 1.200 de euro din partea lui Cuenca, însă a negat că acesta l-ar fi plătit să-i ucidă pe cei doi olandezi şi că banii ar fi fost contravaloarea drumului de la Valencia la Murcia.

Ion a mai spus că al doilea român inculpat în cazul dublei omucideri, Constantin Stan, se afla la etajul al doilea al clădirii în care a avut loc dubla crimă, însă nu a ştiut ce se întâmpla.

Citește și: Codul lui Da Vinci: Dan Brown anunţă lansarea lui Origin

Românul a mai declarat că şi al patrulea acuzat, spaniolul Serafin de Alba, proprietarul livezii în care au fost îngropate corpurile victimelor, este nevinovat şi că l-a cunoscut în închisoare, după ce au fost arestaţi.

Spaniolul Cuenca şi-a schimbat şi el depoziţia, a afirmat că a minţit când a declarat că autorul crimei ar fi fost un interlop rus, însă susţine că s-ar fi înţeles cu Ion să îi plătească acestuia 12.000-15.000 de euro pentru asasinat, scrie agerpres.ro.

Citește și: O firmă de mașini care îl are ca imagine pe Lionel Messi a trebuit să schimbe numele unui model / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.