Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românul care viola prostituate în Marea Britanie și care a fost condamnat la 21 de ani de puscărie va fi extrădat

trevisotoday.it
prostitutie proxeneti

Un român care viola prostituate în Marea Britanie va fi extrădat. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă totală de 21 de ani, din care 13 ani de închisoare cu executare și o perioadă de supraveghere de 8 ani. El va fi transferat în România pentru executarea pedepsei, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul a violat mai multe femei în zona Hillfields din Coventry. Atacurile au avut loc în perioada august – noiembrie 2019. Deși femeile pe care le alegea erau lucrătoare sexuale, românul le ataca, în loc să plătească pentru serviciile oferite. A treia victimă a scăpat după ce a fost bătută de către individ. De asemenea, el a mai fost găsit vinovat pentru port arme albe, loviri și alte violențe.

Infractorul a fost prins de polițiștii de la West Midlands, care aveau doar descrierea atacatorului, a mașinii, dar și un element specific pe care femeile pe care acesta le ataca l-au remarcat: un odorizant prins de oglinda mașinii.

„În perioada 10.08.2019 – 31.08.2019, persoana transferabilă a întreținut raporturi sexuale orale şi vaginale cu victima (…) şi în perioada 15.10.2019 – 07.11.2019 cu victima (…), fără consimțământul acestora. A încercat să întreţină relaţii sexuale prin constrângere cu victima (…), în 15.11.2019, ocazie cu care a şi agresat-o pe aceasta aplicându-i lovituri, aceasta reușind însă să fugă. Actele sexuale s-au petrecut în mașina personală a persoanei condamnate, în zona Hillfields din Coventry”, se arată în motivarea deciziei de la Curțea de Apel Alba Iulia, din 27 octombrie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.