Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PSD din Capitală, EXECUTAT SILIT de ANAF pentru a ŞASEA oară

anaf

Lovitură după lovitură pentru familia unui celebru politician! După ce ANAF a pus sechestru pe bunurile fratelui său a venit rândul primarului sectorului 3 să aibă de-a face cu Fiscul. Potrivit Profit.ro, Robert Negoiţă este executat silit de ANAF pentru a şasea oară, în scopul recuperării sumei de 51 de milioane de euro pe care firmele omului de afaceri o datorează statului român.

Astfel, ANAF va scoate în curând la licitație zeci de apartamente și terenuri, dar și aproximativ 700 de locuri de parcare din Popești Leordeni și Voluntari, toate aparținându-i lui Robert Negoiță.

Edilul a mai fost executat silit de Fisc şi în anul 2011, dar și de trei ori în 2015 și o dată în 2016. Atunci, i-au fost vândute apartamente, vile, locuri de parcare și terenuri, anunță ziare.com.

ANAF a publicat anul trecut lista cu românii care au datorii mai mari de 1.500 de lei către stat. Primarul sectorului 3 deschidea lista cu o datorie de peste 232 de milioane de lei.

De altfel, Robert Negoiță a fost audiat la DNA anul trecut, într-un dosar de evaziune fiscală, în care procurorii DNA îl acuză că, în perioada 2005 – 2009, a construit, în vederea vânzării, trei ansambluri rezidențiale formate din vile și blocuri de locuințe și locuri de parcare, situate în București, în orașul Voluntari și orașul Popești Leordeni.

Începând din luna decembrie 2005, Negoiţă ar fi început vânzarea imobilelor pe măsura finalizării acestora, fără a declara organelor fiscale teritoriale activitatea economică desfășurată și fără a achita obligațiile fiscale ce-i reveneau.

Citeşte şi:  ULTIMA ORĂ: Dosar penal IN REM pentru purtare abuzivă în cazul bătăii lui Boureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.