Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românul Dorin Rotariu nu poate evolua împotriva formaţiei de care aparţine, FC Bruges

www.digisport.ro
Dorin Rotariu Mouscron

Atacantul Dorin Rotariu a fost împrumutat de FC Bruges, în august, pentru un sezon, la formaţia antrenată de Mircea Rednic, Mouscron. În contractul de împrumut figurează o clauză care prevede că Mouscron va plăti 400.000 de euro liderului din Belgia dacă îl va folosi pe Rotariu în meciul direct.

"Din nefericire nu pot juca în această întâlnire. Nu pot fi dezamăgit pentru că ştiam de această clauză", a declarat Rotariu, potrivit dhnet.be.

Fotbalistul român este în creştere de formă şi are evoluţii din ce în ce mai bune. El a revenit în echipă după ce Rednic l-a ţinut mai multe meciuri pe banca de rezerve. "Muncesc pentru a nu mai fi pe bancă. Când am primit şansa de a evolua, am vrut să demonstrez că pot face mai bine. De pe bancă am putut analiza mai bine jocul lui Mouscron şi am putut vedea cum pot să ajut echipa. Este foarte important să înţeleg mai bine maniera în care evoluăm", a spus el. "Că Bruges este pe primul loc nu e o surpriză. În fiecare sezon, este o echipă de top. Acum are un avans atât de mare în clasament deoarece concurenţii au avut un început slab de sezon", a explicat Rotariu situaţia din campionatul belgian.

Meciul FC Bruges-Mouscron este programat marţi, de la ora 15.30. FC Bruges este pe primul loc, cu 50 de puncte după 20 de etape. Pe locul secund este Charleroi, cu 39 de puncte, iar campioan en-titre Anderlecht este pe locul al treilea, cu 37 de puncte, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.