Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romario l-a transferat pe fiul său la clubul pe care îl conduce

x
fotbal minge

Fostul fotbalist Romario de Souza Faria, campion mondial cu Brazilia în 1994, şi-a angajat fiul Romarinho la clubul America, din liga secundă a campionatul Carioca (statul Rio de Janeiro), pe care îl prezidează din ianuarie a anului trecut, potrivit Agerpres.

Transferul atacantului Romarinho, 30 ani, care a jucat din 2018 pentru Al-Ittihad, a fost confirmat pe reţelele de socializare ale clubului America. În sezoanele petrecute în liga saudită, Romarinho a disputat 214 meciuri şi a marcat 110 goluri în toate competiţiile.

Romarinho îşi îndeplineşte astfel promisiunea făcută bunicului său, Edevair de Souza Faria, că într-o zi va purta tricoul roşu al Americii, clubul de suflet al tatălui său Romario, care este în prezent senator.

America a jucat în ultimii ani doar în campionatul regional al statului Rio şi nu a participat la nicio competiţie naţională, o situaţie pe care Romario a promis să o schimbe atunci când a fost ales preşedinte.

Deşi nu a atins faima de tatăl pe teren, America va fi al treisprezecelea club din cariera lui Romarinho, născut în Spania pe când Romario evolua la FC Barcelona, şi care şi-a făcut debutul ca jucător profesionist la echipa Brasiliense din capitala Brasilia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.