Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romario susține menținerea lui Fernando Diniz ca selecționer al Braziliei

Al Jazeera
Copa america Brazilia

Fostul mare fotbalist Romario, campion mondial în 1994 cu Brazilia, a declarat că vrea ca Fernando Diniz să rămână selecţioner al echipei naţionale şi că ţara sa nu trebuie să mai aştepte până când italianul Carlo Ancelotti va răspunde dacă acceptă această funcţie, relatează EFE.

"La naiba cu Ancelotti. Vreau cu Diniz până la capăt", a declarat Romario, acum senator, într-un interviu acordat blogului Panorama Esportivo. În opinia fostului atacant al echipei spaniole FC Barcelona, Diniz este cel mai bun antrenor pe care îl are acum Brazilia şi trebuie să i se lase timp pentru a obţine rezultate, conform Agerpres.

Diniz, care pregăteşte simultan echipa Fluminense, a fost numit în iulie ca selecţioner interimar al Braziliei cel puţin până la jumătatea anului 2024, când Federaţia braziliană de fotbal (CBF) se aşteaptă ca Ancelotti, care nu a confirmat, să vină la cârma Selecao.

"Vreau să-l felicit pe Ednaldo (Rodrigues), preşedintele CBF, pentru că l-a ales foarte bine pe Diniz. Este cel mai bun antrenor pe care îl avem în Brazilia", a spus Romario.

El a sărit în apărarea selecţionerului interimar după ce acesta a început să fie criticat din cauza rezultatelor naţionalei.

În acelaşi interviu, Romario şi-a exprimat dorinţa ca Fluminense, una din echipele la care a jucat, va învinge formaţia argentiniană Boca Juniors în finala Copei Libertadores, ce se va disputa sâmbătă pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Întrebat despre decizia unor fotbalişti cunoscuţi de a accepta propuneri de milioane de dolari pentru a juca în Arabia Saudită şi Qatar, Romario a răspuns că ar fi făcut la fel.

"Trebuie să se ducă. Fotbalistul are la dispoziţie 10 până la 15 ani în plină formă şi trebuie să profite la maximum de partea financiară, mai ales cei care nu visează să fie aleşi cei mai buni din lume şi lucruri de genul ăsta", a afirmat fosta glorie a Selecao.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.