Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Romelu Lukaku ar putea pleca de la Manchester United pentru suma de 85 de milioane de euro

The Independent
Romelu Lukaku

În ciuda parcursului bun pe plan intern, Manchester United vrea să facă schimbări la nivel de lot, iar primul jucător care ar putea pleca este belgianul Romelu Lukaku (25 de ani), informează englezii de la Mirror, informează Mediafax.

Citește și: Corona Sportul Studenţesc strică echilibrul din poloul masculin, după o victorie cu Steaua, scor 10-9, în Superliga de polo

Clubul de pe Old Trafford este dispus să-l cedeze pe atacant în schimbul a 85 de milioane de euro, iar în locul său ar putea fi aduşi doi jucători cu nume. Unul este Paulo Dybala, decarul celor de la Juventus, iar al doilea Mauro Icardi, atacantul rivalei Inter, care a intrat în conflict cu conducerea clubului după ce i-a fost luată banderola de căpitan. În plus, acesta nu a evoluat în ultima etapă din Serie A, împotriva Sampdoriei, scor 2-1.

Practic, suma pe care Manchester United o vrea în schimbul lui Lukaku este cea pe care aceştia au plătit-o celor de la Everton în vara anului 2017, pentru a-l aduce pe belgian sub comanda lui Jose Mourinho. 36 de goluri şi 13 pase decisive în 83 de partide sunt cifrele acestuia în tricoul formaţiei cu care mai are contract până în vara anului 2022.

În 2009, Lukaku a fost promovat la prima echipă a celor de la Anderlecht. La vârsta de 18 ani, Chelsea a plătit 15 milioane pentru a-l aduce pe Stamford Bridge de la clubul belgian. Acesta a mai trecut pe la West Brom şi Everton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.