Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romgaz sprijină SJU Slatina cu 1,5 milioane de lei pentru achiziţionarea de echipamente medicale

Romgaz

Romgaz sprijină Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina alocând suma de 1,5 milioane lei pentru achiziţionarea de materiale necesare luptei împotriva Coronavirus, potrivit unui comunicat al companiei.

"Preocuparea constantă a companiei noastre este de a-şi oferi suportul pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale din România, confirmând astfel angajamentul ferm asumat de a fi mereu alături de comunitate şi de autorităţi în lupta cu pandemia. Împreună cu Ministrul Economiei, Energiei Şi Mediului de Afaceri (MEEMA), Virgil Popescu, am identificat spitalele cu cele mai mari nevoi şi am decis să susţinem financiar achiziţionarea de produse necesare şi echipamente pentru a elimina efectele produse de Coronavirus", a declarat directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură! Adrian Năstase, acțiune împotriva lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban

Romgaz este cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale din România. Compania este admisă la tranzacţionare pe piaţa Bursei de Valori din Bucureşti (BVB) şi a Bursei din Londra (LSE). Acţionar principal este statul român cu o participaţie de 70%.

Compania are o experienţă vastă în domeniul explorării şi producerii de gaze naturale, istoria sa începând acum mai bine de 100 de ani, în anul 1909. Romgaz face explorare geologică în scopul descoperirii de noi zăcăminte gazifere, produce gaz metan prin exploatarea zăcămintelor din portofoliul companiei, depozitează subteran gaze naturale, efectuează intervenţii, reparaţii capitale şi operaţii speciale la sonde şi asigură servicii profesioniste de transport tehnologic.În 2013 Romgaz şi-a extins domeniul de activitate prin asimilarea centralei termoelectrice de la Iernut, devenind astfel producător şi furnizor de energie electrică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.