Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romii din Italia fac PRĂPĂD: primarul Romei a venit în România pentru a găsi soluții

Primarul Romei, Virginia Raggi, a fost prezentă, vineri, la Craiova, unde a discutat cu autorităţile locale despre problemele taberelor de migranţi, în special romi, cu care se confruntă reprezentanții capitalei Italiei.

Citește și: Replică puternică din PSD: Dragnea a semnat cu protocol cu SRI, dar nu știa ce face. Coldea și Maior au făcut jocurile

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a transmis, pe pagina de Facebook, faptul că, în urma întâlnirii cu primarul Romei, Virginia Raggi, s-a stabilit să se inițieze discuțiile pentru semnarea unui protocol de colaborare între cele două orașe și că se vor căuta axe de finanțare europene pentru accesarea în comun de fonduri pentru a rezolva problemele taberelor de migranți, în special romi.

La întrevederea dintre primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu și primarul Romei, Virginia Raggi, au mai participat reprezentanți ai celor două primării, dar și Beatrice Vecchion, însărcinat cu afaceri – Ambasada Italiei la București și Romeo Tiberiade, consilierul primarului Craiovei pe probleme ale romilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.