Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rompetrol oferă o pauză sănătoasă în stațiile de alimentare de pe autostrada A2

Rompetrol

Rompetrol oferă celor care călătoresc spre litoral în acest weekend, un moment de relaxare în care își pot verifica starea de sănătate și se pot revitaliza cu produse hidratante, într-o zonă de special concepută pentru aceștia.

Astfel, sâmbătă dimineață, în stațiile Rompetrol de la km 88 și km 139 de pe Autostrada Soarelui, însensul de mers spre Constanța, cei aflați pe autostradă își pot măsura tensiune aarterială și forma fizică generală printr-un consult sumar al stării lor de sănătate. Sub umbrelele Rompetrol, aceștia vorprimiîn zona de relaxare o “doză de revigorare” cu produse fresh, fructe proaspete de sezon, apă. Experiența revitalizantă va fi completată o cortină multisenzorială pregătită la intrarea în zona de relaxare.

Duminică, zonele de revitalizare Rompetrol vor fi pregatite pe sensul Constanța – București la km 139 și km 88, în a doua parte a zilei.

"Pauzele pe care le oferim clienților noștri sunt revitalizante, menite să ofere nu numai calitatea carburanților și a serviciilor noastre gastro, ci și un moment semnificativ de reîmprospatare, un stimulent sănătos, energia necesară pentru revenirea la drum și continuarea acestuia către destinațiile dorite", a declarat Gabriela Budisteanu, directorul de marketing al grupului KMG Rompetrol.

Acțiunea se înscrie în activitățile Rompetrol de promovare a unui mod de viață sănătos pentru clienții săi și pentru comunitățile în care compania își desfășoară activitățile. Peparcursulverii, Rompetrol oferă experiențe noi de brand, atât prin confortul oferit în stațiile de alimentare cu carburant, cât și prin calitatea produselor gasto din restaurantul hei și ospitalitatea angajaților săi.

Sub sloganul“Rompetrol – Ajungimaideparte”, compania oferă o pauză nu numai de alimentare cu carburant, darși de reîncărcare cu forțe proaspete pentru o experienta plăcută la drum. Mai multe detalii despre Campania de vară a Rompetrol puteti accesa pe acest link. http://www.rompetrol.ro/pauzadevara/

Rompetrol Downstream, companiemembră a KMG International, operează o rețea de 138 de stațiiproprii de alimentareînRomâniași de peste 700 depunte de distribuțieînțară. Companiaimplementează un nou concept al stațiilor de alimentare, cu un design premium, combinândnevoileșiașteptărileclienților cu cele mai bune soluții tehnice.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.