Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rompetrol Rafinare, compania cu cel mai mare profit din judeţul Constanţa

rompetrol

Rompetrol Rafinare este cea mai puternică şi performantă companie din judeţul Constanţa, după cum arată Topul firmelor constănţene pe 2015, întocmit şi făcut public, joi seară, de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură, în cadrul unei gale de cinci stele, informează cugetliber.ro.

Preşedintele CCINA Constanţa, Mihai Daraban, a premiat Rompetrol Rafinare cu două premii I, fiind compania cu cea mai mare cifră de afaceri din judeţ (9.811.196.252 lei), dar şi cu cel mai mare profit brut înregistrat în 2015 (404.210.009 lei). De asemenea, compania este cel mai mare contributor din Constanţa la bugetul naţional şi cel local.

Mitingul PNL, DESFIINȚAT: Un fel de întâlnire de genul alcoolicilor anonimi


De asemenea, Rompetrol Rafinare continuă creşterea profitului net, cu 23% în primul semestru din 2016.

Vești BUNE pentru tineri: Ce decret a semnat Iohannis


„Performanţele constante ale Rompetrol Rafinare au fost realizate în urma investiţiilor susţinute de KMG International şi unicul său acţionar, compania naţională de petrol şi gaze din Kazakhstan, KazMunayGas, pentru creşterea capacităţii de prelucrare a rafinăriei Petromidia - peste 5 milioane tone anual şi a gradului de flexibilitate a acesteia, precum şi în modernizarea instalaţiilor industriale. Prin capacitatea disponibilă de rafinare, dar şi logistica dezvoltată în Marea Neagră pentru transferul ţiţeiului prelucrat şi activităţile de export şi trading, KMG International reprezintă un pol energetic de stabilitate din punctul de vedere al siguranţei aprovizionării cu materie primă, precum şi în ceea ce priveşte echilibrul în consumul naţional de carburanţi”, a declarat, într-un comunicat de presă recent, Yedil Utekov, director general al Rompetrol Rafinare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.