Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronald Koeman acuză PSG de lipsă de respect pentru că sugerează un transfer al lui Messi la Paris

https://www.independent.co.uk/
ronald koeman

Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Ronald Koeman, a acuzat clubul Paris Saint-Germain că încearcă să destabilizeze formaţia catalană înaintea duelului lor din Liga Campionilor, sugerând un posibil transfer al lui Lionel Messi la campioana Franţei, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Angel Di Maria este ultimul jucător al lui PSG care oferă un indiciu despre o posibilă venire a lui Messi la Paris, după ce a declarat miercuri că îşi doreşte să joace alături de conaţionalul său la PSG, după ce acesta va deveni jucător liber în vară.

Brazilianul Neymar declara în noiembrie că îşi doreşte să joace din nou alături de Messi, în timp ce directorul sportiv Leonardo a spus în ianuarie că PSG are un loc la masa cluburilor care negociază transferul sud-americanului.

Citește și: DNA Constanța dă NĂVALĂ peste narco-traficanți - Patru dealeri luați PE SUS de anchetatori în dosarul fostului șef al Poliției Eforie

''Cred că este o lipsă de respect faptul că atâta lume de la PSG vorbeşte de Messi, când el este încă jucător la Barca. Ei încearcă să influenţeze meciul'', a declarat Koeman după victoria cu 5-3 a catalanilor contra Granadei în Cupa Spaniei.

Barcelona va juca acasă prima manşă cu PSG din optimile Ligii Campionilor pe 16 februarie, iar returul este programat la Paris pe 10 martie.

În 2017, tot în optimi, Barcelona a reuşit cea mai formidabilă revenire din istoria Ligii Campionilor, câştigând meciul retur contra lui PSG cu 6-1, după ce pierduse cu 0-4 la Paris, în tur.

Di Maria se află în ultimele lui luni de contract cu PSG, dar după meciul cu Nîmes (3-0) de miercuri, argentinianul a fost întrebat dacă va continua la Paris în cazul în care vine şi Messi: ''Aş dori. Cred că sunt multe şanse pentru asta, dar trebuie să fiu calm, să mă gândesc la mine şi să văd ce se întâmplă'',

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.