Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronald Koeman, după publicarea contractului atacantului Leo Messi: Unii vor să facă rău clubului sau lui Leo

https://www.independent.co.uk/
ronald koeman

Antrenorul FC Barcelona, Ronald Koeman, crede că sunt persoane care vor să facă rău clubului FC Barcelona sau lui Lionel Messi, prin publicarea contractului vedetei argentiniene, potrivit news.ro.

"Sincer să fiu, nu ştiu (n.r. - dacă Messi va dori să plece după ce i s-a făcut public contractul). Trebuie doar să încercăm să aflăm cum a putut fi dezvăluit în presă.

Eu, ca antrenor, şi jucătorii trebuie să încercăm să ne concentrăm asupra sezonului nostru. În ultima vreme, am jucat bine, am câştigat meciuri şi trebuie să continuăm.

Citește și: Probleme MAJORE pentru fostul colonel care TĂIA și SPÂNZURA la BAD a Jandarmeriei Române - Instanța a validat probele DIICOT și stabilește începerea judecății

Nu ne putem pierde concentrarea din cauza acestei probleme. Acestea sunt lucruri care se întâmplă, deşi nu ar trebui. Dar ştim că se poate întâmpla în mass-media şi aceste lucruri sunt complicate.

Probabil, unii vor să facă rău Barcelonei sau lui Leo. Noi trebuie doar să ne concentrăm pe treaba noastră de a juca bine şi de a câştiga meciuri", a declarat Koeman, potrivit lequipe.fr.

Duminică, El Mundo a scris că Lionel Messi a semnat, în noiembrie 2017, un contract valabil până în această vară, care îi aduce un venit total de 555.237.619 euro brut, cel mai mare din istoria sportului.

Contractul "faraonic" pe patru sezoane, de aproximativ 138 de milioane de euro brut pe an (75 de milioane net), încheiat cu fostul preşedinte Josep Maria Bartomeu, este la originea problemelor financiare ale clubului catalan.

Citește și: 'AFACERE' ILEGALĂ cu indemnizații pentru SPRIJIN Covid-19 DEMANTELATĂ de procurori - Persoane care falsificau acte pentru artiști, sub LUPA anchetatorilor

Acordul prevede o primă de reînnoire de 115 milioane de euro şi alta de "fidelitate" de 78 de milioane de euro.

Contractul, din care Messi a încasat până în prezent 92 la sută, este descris de El Mundo ca fiind cel mai mare din istoria sportului, într-un moment în care clubul catalan trece printr-o gravă criză financiară.

La 12 ianuarie, cotidianul La Vanguardia a scris că gruparea spaniolă a acumulat aproape un miliard de euro datorii şi că ar trebui să ramburseze 420 de milioane de euro înainte de sfârşitul anului 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.