Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronald Koeman i-a spus lui Mircea Lucescu cât va lipsi Gerard Pique

Getty Images
Mircea Lucescu

Antrenorii echipelor FC Barcelona şi Dinamo Kiev, Ronald Koeman, respectiv Mircea Lucescu, au avut o discuţie înaintea meciului direct de marţi, din Ucraina, care a fost surprinsă de jurnaliştii spanioli.

Potrivit marca.com, olandezul i-a spus omologului său că fundaşul central Gerard Pique ar putea lipsi de pe teren patru-cinci luni. Această dezvăluire vine după ce Barcelona s-a abţinut să ofere un timp estimativ de recuperare în cazul lui Pique.

"Am văzut meciul (n.r. - cu Atletico Madrid) şi ai jucat bine în prima repriză, fotbalul tău a fost foarte bun", i-a spus Lucescu lui Koeman, potrivit Movistar.

"Sunt foarte buni şi puternici din punct de vedere defensiv", i-a răspuns Koeman lui Lucescu.

"Ai avut şanse să înscrii", a continuat Lucescu.

"Da, da şi am avut ghinion cu accidentările. Ansu Fati va fi în jur de trei luni. Pique ar putea fi patru sau cinci luni. Sergi Roberto va fi două luni. Dar ştii, tu ai aceeaşi problemă. E o nebunie", a spus Koeman.

Fundaşul Gerard Pique a suferit o entorsă de gradul 3 la ligamentul lateral intern şi o leziune a ligamentului încrucişat anterior, în meciul din campionat cu Atletico Madrid, scor 0-1.

Clubul catalan nu a precizat cât va lipsi Pique de pe teren, dar Marca estima că el nu va juca între trei şi cinci luni.

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), de FC Barcelona, în etapa a IV-a a Grupei G a Ligii Campionilor. De la FC Barcelona au lipsit mai mulţi jucători importanţi, între care Leo Messi, menajat, Ansu Fati şi Gerard Piquet, accidentaţi. Antoine Griezmann, Jordi Alba şi Ousmane Dembele au început partida ca rezerve.

În celălalt meci al grupei, Juventus a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe Ferencvaros, după un gol al lui Morata, marcat în prelungiri, astfel că torinezii şi catalanii s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.