Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronald Koeman o să antreneze echipa de fotbal FC Barcelona şi în sezonul viitor

https://www.independent.co.uk/
ronald koeman

Ronald Koeman a declarat că "vrea să continue" să antreneze şi în sezonul viitor echipa de fotbal FC Barcelona, deşi aceasta a ratat în actuala stagiune câştigarea campionatului, mulţumindu-se cu victoria în finala Cupei Spaniei, transmite AFP.

"Încă nu am vorbit cu preşedintele. Am stabilit că vom discuta după încheierea sezonului. Vom vorbi cu siguranţă după meciul de mâine. Vom vedea. I-am spus că vreau să continui şi să merg până la capăt cu contractul meu, însă ultimul cuvânt îl are preşedintele", a indicat vineri Koeman într-o conferinţă de presă, cu o zi înaintea meciului de la Eibar din ultima etapă a campionatului, în care catalanii nu vor conta pe marea vedetă Lionel Messi, ce va fi menajat, scrie Agerpres.ro.

"Înţeleg că există îndoieli (în privinţa viitorului său - n. r.) după ultimele rezultate. Am rezistat mereu. Multă vreme în acest sezon am fost singurul purtător de cuvânt al clubului... Trebuie comunicat mai mult", a spus olandezul.

"Trebuie mai mult respect pentru antrenor şi jucători. Înţeleg că jucătorii sunt afectaţi, fiindcă nu merită să fie trataţi de presă ca în ultimele zile, merită mai mult respect", a continuat el.

Tehnicianul are contract până pe 30 iunie 2022, însă presa catalană scrie că noul preşedinte al clubului, Joan Laporta, doreşte să-l înlocuiască.

Koeman a făcut o evaluare lucidă a primului său sezon la Barca. "În august, am fi fost mulţumiţi de sezonul pe care l-am realizat. Am câştigat un trofeu, am fost în lupta pentru câştigarea La Liga până în ultimele două etape. Suntem trişti fiindcă au fost câteva meciuri în care nu am fost la înălţime, dar în general, cu toate problemele pe care le-am avut, sezonul nostru n-a fost rău. Nu este nici foarte bun, dar pentru mine este corect", a afirmat Koeman, care a asigurat că "ştie să-şi facă autocritica".

"Eu sunt cel responsabil pentru schimbările aduse, pentru faptul că le-am oferit oportunităţi tinerilor, dar şi pentru momentele în care noi n-am fost la înălţime. Nu cred că sunt cel mai bun antrenor pentru această echipă, sunt alţii mai buni. Totul depinde de încrederea pe care mi-a acordă jucătorii. Eu mă simt competent pentru a antrena această echipă", a spus Koeman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.