Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronaldinho: Mbappe poate câştiga Balonul de Aur cu orice echipă, dar îşi doreşte să-l câştige cu PSG

www.fourfourtwo.com
Ronaldinho

Francezul Kylian Mbappé poate câştiga Balonul de Aur în "orice echipă", a recunoscut, duminică, Ronaldinho pentru AFP, dar brazilianul şi-ar dori ca acesta să îl câştige cu Paris Saint-Germain, "un mare club".

"Un mare jucător ca el poate avea ocazia să câştige Balonul de Aur la orice echipă, dar cum eu iubesc PSG, aş vrea să o facă cu PSG", a declarat campionul mondial din 2002, potrivit news.ro.

"Sper să câştige Balonul de Aur. Este un prieten bun şi un jucător grozav. Îmi place stilul său de joc", a continuat el, intervievat de AFP, cu ocazia Campionatului Mondial de Teqball de la Bangkok (Thailanda).

Căpitanul echipei Franţei a terminat pe locul trei în clasamentul Balonului de Aur din acest an, cea mai bună clasare a sa.

"Câştigarea unor competiţii majore îl va ajuta foarte mult", a declarat Ronaldinho, celebrul număr 10 al lui PSG între 2001 şi 2003, doi ani care au marcat suporterii clubului parizian. "PSG este un mare club", a insistat brazilianul, care a devenit ambasador al teqball-ului, un nou sport care combină elemente de fotbal şi tenis de masă.

 

PSG rămâne favorită la câştigarea Ligii Campionilor, a declarat Ronaldinho.

"Ca în fiecare an, este foarte dificil (să câştigi Liga Campionilor). Dar PSG are un antrenor grozav şi jucători grozavi, aşa că orice este posibil", a spus fostul jucător al Barcelonei şi Milanului.

Antrenorul parizian Luis Enrique, cu care brazilianul a jucat la Barça timp de un sezon, între 2003 şi 2004, este un "antrenor foarte bun. Ca jucător, a fost foarte puternic. Am văzut ce a realizat (ca antrenor). Sper ca lucrurile să meargă bine pentru el".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.