Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronaldinho, Ronaldo şi Rivaldo îl omagiază pe Maradona: 'Moştenirea ta este eternă'

Foştii fotbalişti brazilieni Ronaldinho Gaucho, Ronaldo Nazario şi Rivaldo, precum şi alţi campioni mondiali din 2002, i-au adus un omagiu starului argentinian Diego Armando Maradona, un "geniu", care i-a "inspirat" pe parcursul carierelor lor sportive, informează EFE.

"Condoleanţele mele familiei şi tuturor celor care iubesc acest geniu. Prietenul meu, idolul meu, numărul meu 10, mulţumesc pentru fiecare moment petrecut alături de tine, fie în timpul meciurilor sau la o simplă cină", a scris pe reţelele de socializare Ronaldinho Gaucho.

Citește și: Fotografie de ultim moment! Marcel Vela, imagine cu leul apărut în videoclipul lui Dani Mocanu

"M-ai inspirat pe parcursul carierei mele, iar atunci când te-am cunoscut şi am jucat acel fotbal în 5, a fost una dintre cele mai frumoase seri din viaţa mea. Am fost alături de idolii mei pe teren. Odihneşte-te în pace, idolul meu, te iubesc... Vrăjitorul vrăjitorilor!! Etern", a completat fostul jucător al echipelor FC Barcelona, PSG şi AC Milan, între altele.

Atacantul Ronaldo Nazario, actualul preşedinte al clubului spaniol Valladolid, s-a declarat "şocat" de moartea lui Maradona, afirmând că "sportul nostru pierde unul dintre cei mai mari idoli". "Pierd un mare prieten, al cărui talent m-a inspirat încă din copilărie. Pibe, moştenirea ta este eternă. Magia ta pe teren nu va fi uitată niciodată. Odihneşte-te în pace, prietenul meu", a adăugat fostul atacant al formaţiilor FC Barcelona, Inter Milano, Real Madrid şi AC Milan.

Rivaldo, un al membru al selecţionatei Braziliei care a cucerit Cupa Mondială în Coreea de Sud şi Japonia, a afirmat că Maradona a fost un jucător "fenomenal pe teren" şi "unul dintre idolii săi".

"Aveam o mare dragoste şi admiraţie reciprocă, pe care nu o voi uita niciodată. O persoană incredibilă, cu o inimă uriaşă. Fie ca Dumnezeu să întărească inimile membrilor familiei, ale iubitorilor fotbalului, dar şi inima poporului argentinian", a spus Rivaldo.

Căpitanul Selecao din 2002, fostul fundaş Cafu, a regretat la rândul său dispariţia legendarului fotbalist argentinian. "Încă nu îmi vine să cred că Maradona al nostru a plecat. Moştenirea ta va fi mereu amintită între noi. Memoria ta va exista pentru totdeauna în inimile noastre", a subliniat Cafu.

Fostul mijlocaş Ricardo Kaka a ţinut la rândul său să-i mulţumească lui Maradona "pentru tot ceea ce a făcut" pentru fotbal şi l-a definit pe fostul număr 10 argentinian drept "un geniu".

Diego Armando Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 ani, în urma unui stop cardiac suferit într-o locuinţă din Tigre, la nord de capitala Buenos Aires, în care se recupera după operaţia recentă la care a fost supus pentru îndepărtarea unui hematom subdural.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.