Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronaldo anunță că va mai juca încă 10 ani: Acesta e penultimul contract

Cristiano Ronaldo

Starul portughez Cristiano Ronaldo, care luni și-a prelungit șederea la Real Madrid până când va împlini 36 de ani, în 2021, a asigurat că acesta este ''penultimul său contract'' și că intenționează să mai joace fotbal încă 10 ani.

''Este o zi specială pentru mine. Am o legătură specială cu Real Madrid, este clubul care se află în inima mea, iar acesta este un moment unic în viața mea'', a declarat jucătorul în vârstă de 31 ani, după ce a evocat un an 2016 ''de vis''.

Citește și: Iubita unui celebru cântăreț român face VIDEOCHAT cu o prietenă / VIDEO

''Nu știi niciodată ce-ți aduce viitorul. Vreau să-mi închei cariera aici, evident, însă... acesta este penultimul meu contract'', a adăugat el.

''Ceea ce-mi doresc cel mai mult este să pot profita de anii care îi mai am de jucat, îmi mai rămân încă 10 ani'', a spus el. ''Vreau să continui să fac parte din istorie'', a adăugat cel mai bun marcator din toate timpurile al lui Real Madrid, cu 371 de goluri în 360 de meciuri.

Citește și: E VIRGINĂ la 30 de ani și și-a pus silicoane: Sora Iuliei de la Abracadabra / FOTO HOT

În timp ce marele său rival de la FC Barcelona, argentinianul Leo Messi, a ajuns duminică la 500 de goluri marcate în tricoul blaugrana, Cristiano a asigurat că nu simte nicio presiune deosebită pentru a egala acest record în culorile madrilene.

''Lucrurile se produc natural, nu mă gândeam să-i bat recordul lui Raul (fostul golgheter al lui Real — n.r.) și l-am bătut. Să ajung la 500 de goluri este un scor realizabil, însă nu sunt obsedat de asta'', a adăugat portughezul.

Citește și: Cuplurile care ascultă muzică împreună au o viață sexuală mai bună

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.