Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronaldo îl vrea pe Marcelo la Juventus

Cristiano Ronaldo

Presa din Spania a aflat că Juventus pune la cale încă o mutare de senzaţie, de la Real Madrid. Marcelo (30 de ani) ar putea să-l urmeze pe Ronaldo (33 de ani) în Italia. Din câte se pare, portughezul se implică direct în realizarea transferului, scrie Mediafax.

Îi trimite mesaje fostului său coleg, pentru a-l convinge să accepte propunea lui Juventus. Sports.es notează că Ronaldo i-a convins pe oficiali să încerce aducerea brazilianului. Primii paşi au fost deja făcuţi, dar Juventus vrea să-l ia doar dacă Real mai lasă din preţ şi renunţă la suma prevăzută în clauza de reziliere, în valoare de 180 de milioane de euro. Dacă formaţiile vor ajunge la un numitor comun, Marcelo va părăsi capitala Spaniei după 11 ani. El îmbracă tricoul Realului din 2007, când a fost cumpărat de la Fluminense pentru 6.5 milioane de euro. În acest timp, fundaşul care are în CV 58 de prezenţe pentru prima selecţionată a Braziliei, a cucerit 20 de trofee, dintre care 4 Ligi ale Campionilor.

Citește și: Ion Țiriac stabilește un nou record mondial: Nimeni nu-i stă în cale în topul celor mai bogați tenismeni din istorie

70 de milioane de euro este cota lui Marcelo, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.