Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronaldo și Al-Nassr și-au asigurat un loc în optimile de finală ale Ligii Campionilor

Al-Jazeera
Cristiano Ronaldo

Al-Nassr și-a asigurat luni seara calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, formația din Saudi Pro League obținând o remiză, 0-0, în fața iranienilor de la Persepolis, deși a jucat cea mai mare parte a meciului de la Riyadh în 10 oameni.

Punctul obținut i-a asigurat echipei lui Ronaldo terminarea pe primul loc în Grupa E, deși mai are un meci din grupă de jucat. Ali Lajami a fost eliminat în minutul 17 pentru o intrare imprudentă asupra lui Milad Sarlak, iar oaspeții au marcat un gol, anulat pentru poziție de offside, conform Mediafax.

Doar câștigătorii grupei sunt siguri că vor avansa în optimi, dar Persepolis ar putea lua unul dintre cele mai bune trei locuri doi care trec în faza următoare dacă învinge Al-Duhail din Qatar în ultimul meci din grupă, pe 5 decembrie.

Al-Duhail este deja eliminată în ciuda faptului că a învins Istiklol din Turkmenistan cu 2-0 la Doha, datorită unei duble lovituri de cap a lui Michael Olunga.

Al-Sadd, între timp, a revenit în lupta pentru un loc în optimi cu o victorie cu 2-0 în fața echipei conduse de Cosmin Olăroiu, Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, în grupa B, prin golurile lui Gonzalo Plata și Baghdad Bounedjah.

Victoria duce Al-Sadd la șapte puncte din cinci meciuri și, deși menține echipa lui Bruno Pinheiro pe locul trei în grupă, fosta campioană se află la trei puncte în spatele noului lider Nasaf, cu o rundă înainte de final.

Nasaf a fost condusă la un gol de Reziq Bani Hani, dar Mateus, Zafarmurod Abdurakhmatov și Marko Stanojevic au marcat în a doua repriză pentru a învinge Al-Faisaly din Iordania cu 3-1 la Qarshi și a trece în fruntea clasamentului.

Sharjah este pe locul doi cu opt puncte și ar putea avansa în continuare cu o victorie împotriva lui Al-Faisaly pe 4 decembrie, în timp ce Al-Sadd va trebui să învingă Nasaf pentru a avea șanse de a avansa.

În Grupa C, Sepahan din Iran a supraviețuit după două cartonașe roșii pentru a învinge Air Force Club din Irak cu 1-0 la Teheran și a rămâne la două puncte de liderul Al-Ittihad din Arabia Saudită.

Farshad Ahmadzadeh a adus Sepahan în avantaj în minutul 4, dar eliminarea lui Mohammad Hosseinnezhad în minutul 43 a fost urmată de un cartonaș roșu pentru Hadi Mohammadi în minutul 90.

Sepahan a rezistat în timpul celor 10 minute de prelungiri pentru a lua cele trei puncte și se află acum pe locul doi, în spatele lui Al-Ittihad, care a învins cu 2-1 pe AGMK din Uzbekistan, grație celor două goluri marcate în prima repriză de Abderrazak Hamdallah.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.