Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronnie O'Sullivan se opune deciziei de a se permite spectatori la Campionatul Mondial

Cezara Paraschiv
Ronnie O'Sullivan

Legendarul jucător de snooker Ronnie O'Sullivan consideră drept un risc inutil decizia organizatorilor de a permite un număr limitat de spectatori la meciurile Campionatului Mondial din Marea Britanie, în contextul actualei pandemii de coronavirus, notează Reuters.

Mondialul de snooker are loc la Crucible Theatre din Sheffield, între 31 iulie şi 16 august, iar ultimele măsurile de relaxare impuse de guvernul britanic au determinat organizatorii să permită un număr limitat de spectatori la competiţia care a fost aleasă printre evenimentele test ce vor deschide cale revenirii spectatorilor în tribunele arenelor sportive.

''Nu se realizează de fapt nimic. Să permiţi accesul oamenilor, dar nu tuturor, nu arată bine. Fie ambalăm asta şi spunem că nu ne pasă, fie nu avem niciun spectator. Sportul la televizor este suficient în acest moment. Cred că (prezenţa spectatorilor) reprezintă un risc inutil. Nu vreau să mă gândesc că se vrea punerea vieţii oamenilor în pericol'', a declarat O'Sullivan, cvintuplu campion mondial, pentru BBC.

Sezonul sporturilor profesioniste din Marea Britanie a fost reluat în luna iunie, după o pauză forţată de trei luni din cauza Covid-19, dar spectatorii nu au încă acces în tribune. Au fost alese însă o serie de evenimente pilot, cu acces limitat al spectatorilor, care reprezintă un prim pas în revenirea la normalitate şi accesul deplin al fanilor la manifestările sportive.

Spectatorii care vor asista la CM de snooker vor trebui să urmeze protocoale sanitare stricte.

O'Sullivan a sugerat că s-ar putea retrage de la competiţie, dacă nu se simte complet confortabil la arenă: ''Dacă voi ajunge la acel punct, evident nu va mai avea rost să joc. Sper să nu fie cazul, să mă simt ca şi cum aş fi acolo şi să mă bucur de joc''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.