Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe ROPAT 2022 - evenimentul anului pentru Transportul Public de Persoane

ROPAT 2022
ROPAT 2022

ROPAT 2022 este organizat de Asociația Română pentru Smart City alături de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), Autoritatea Pentru Reformă Feroviară (ARF), Asociația Intercomunitară de Transport Public București-Ilfov (TPBI), Societatea de Transport Public București (STB SA), Asociația de Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADR-BI), în perioada 27-28 octombrie 2022, la Camera de Comerț și Industrie a României.

Ultimii ani au schimbat transportul și mobilitatea, iar progresele în digitalizare au creat terenul potrivit pentru soluții performante, conectivitate și automatizare. Prioritățile instituțiilor europene ne indică direcția către un transport sustenabil, durabil și rezilient, dar și o preocupare constantă către reducerea impactului asupra mediului.

”Reuniunea Operatorilor, Producătorilor și Autorităților din Transportul Public” reunește invitați de la cei mai inovativi operatori de transport public și furnizori recunoscuți, lideri ai administrației locale și centrale.

Evenimentul se desfășoară în format conferință - gală - networking și este destinat liderilor din domeniu care promovează tehnologia și inovațiile, tuturor celor care modelează viitorul transportului public durabil și sustenabil.

”Ne vedem de la ora 16.00 pentru prima sesiune de Networking. Continuăm cu panelurile și speakerii noștri. Să nu uităm că tot azi avem și Gala Premiilor Transportului Public ROPAT 2022. Sunt confirmate delegații, invitați și parteneri din Suedia, Turcia, Germania și Franța. Invitați de la principalii Operatori de Transport din România din toate regiunile - ARSC așteaptă delegații de la Iași, Oradea, Brașov, Pitești, Alba Iulia, Focșani, Timișoara și, evident - București - Ilfov prezent cu cea mai mare delegație” a declarat Eduard Dumitrascu, Președintele ARSC.

Mulțumiri pentru extraordinara implicare, mobilizare și susținere - Ministerul Transporturilor, Primăria Capitalei, TPBI, STB, ARF, Poșta Română, CFR, Metrorex, Comunicații CFR, FORT, Metrou Ușor, AIF.

#ROPAT2022 #SmartMobility #ARSC

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.