Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rovana Plumb, nominalizată comisar european: 'Mă simt deosebit de mândră să contribui la construcția UE. Îi mulțumesc în mod deosebit doamnei premier'

Guvern
rovana plumb

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a declarat luni pentru STIRIPESURSE.RO, după ce a fost aleasă în echipa comisarilor europeni de noul președinte al Comisiei Europene, că se simte „deosebit de mândră” să contribuie la construcția europeană și i-a mulțumit în mod special premierului Viorica Dăncilă dar și lui Dan Nica „pentru fair play-ul aratat”.

„Este o nominalizare care ma onoreaza si responsabilizeaza in egala masura. Ca om politic si cetatean care face parte din generatia care a lucrat si lucreaza intens la integrarea in Uniunea Europeana, un proiect care nu s-a incheiat odata cu aderarea noastra, ma simt deosebit de mandra sa pot contribui la această constructie europeană. Ii multumesc in mod deosebit doamnei premier, Viorica Dancila, pentru sustinerea acordata. Ii multumesc colegului Dan Nica pentru fair play-ul aratat. Doresc sa ii mulțumesc dnei Presedinte-ales, Ursula Von der Leyen, pentru încrederea acordată. Cred cu tarie ca aceasta echipa unita, va avea puterea sa răspundă provocărilor viitoare ale Uniunii” a declarat Rovana Plumb pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Victor Ponta: Suntem obligați să votăm moțiunea de cenzură dacă PSD nu vrea restructurare și candidat comun la prezidențiale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.