Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rovana Plumb: PNL a dispărut, acum e noul PDL

Rovana_Plumb_tm

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, spune că decizia prin decizia retrimiterii în Parlament de către președintele Klaus Iohannis a Codului fiscal și a reacțiilor din PNL s-a confirmat preluarea de catre PNL istoric a filozofiei austeritatii fara limite.

Plumb spune că PNL ar putea crește iar TVA la alimente.

”Prin pozitia exprimata ieri de liberali am avut confirmarea definitiva a disparitiei PNL si a preluarii totale a filozofiei pro-austeritate fara limite, promovata in guvernarea PDL. Astazi, stim ca o guvernare condusa de Cătălin Predoiu, cu girul Alinei Gorghiu, va insemna sa nu se mai reduca TVA, sa nu se mai reduca CAS. Nu m-ar mira ca acesti oameni sa aiba in plan inclusiv revenirea asupra masurii de reducere a TVA la alimente.

Auzim discutii despre masuri compensatorii. Datele economice sunt cele care confirma sustenabilitatea masurilor propuse. Sigur, probabil ca cei din noul PDL s-ar gandi sa taie anticipat salarii, sa mai creasca alte taxe, sa reduca ajutoarele sociale pentru ca altceva nu stiu.”, a declarat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.