Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rovana Plumb s-a DEZLĂNȚUIT: Este revoltător și condamnabil ceea ce se întâmplă

Rovana Plumb

Ajunsă președinte interimar al PSD, Rovana Plumb este capul de lance al social-democraților. Plumb a lansat un atac dur la adresa PNL și a liderului Alina Gorghiu.

”Ar fi grav dacă un partid ca PNL, cu atitudini iresponsabile, ar ajunge la guvernare. Ei nu ar mai fi de acord să crească pensiile, salariile.

Le spunem celor de la PNL și PDL să nu-și mai bată joc de România!

Este revoltător, este condamnabilă atitudinea partidului condus de Alina Gorghiu. Se riscă ratarea unui moment important pentru România. Pregătim actele normative prin care vrem să le dăm românilor creșterea economică, dar PNL le spune românilor că nu merită reducerile din Codul Fiscal, că nu merită reducerea taxelor și prețuri mai mici.

Nu e surprinzător pentru că cei din vechiul PDL a sufocat noul PNL. E incredibil tupeul politicianist al noului PNL care își reneagă propriul vot din Parlament. Suntem în fața unei farse politice, la fel ca cel prin care s-a făcut escrocheria la care a luat parte Roberta Anastase, când era șefa Camerei Deputaților. 85 din cei 86 de parlamentari PNL care au fost la vot au votat pentru Codul Fiscal.

În numele cui vorbește Alina Gorghiu când spune că nu există o consultare cu partidele pentru ca Guvernul să-și asume răspunderea în Parlament pe Codul Fiscal? În numele parlamentarilor care au votat Codul Fiscal, în numele PNL care azi e un partid care nu mai poate să gândească singur sau în numele consilierului prezidențial care spunea, în martie, că acest Cod Fiscal e bun.

Orice întârziere de aplicare a acestor Coduri poate compromite competitivitatea economică a României.”, a spus Rovana Plumb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.