Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUȘINOS Explicațiile unei ginecoloage prinsă când lua mită: Pentru ce-i ceruse bani unei femei / VIDEO

Un medic ginecolog dintr-un spital din Timişoara a fost prins în flagrant de luare de mită, a sumei de 450 de lei, miercuri, de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Timiş, după un apel la linia verde anticorupţie 0800.806.806.

''Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie ( SJA) Timiş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au prins în flagrant un medic, la scurt timp după ce a primit suma de 450 lei cu titlu de mită pentru condiţionarea unui act medical'', arată un comunicat al DGA.

Citește și: Prețul pentru EXIL? Câți bani ar fi primit nepotul Regelui Mihai pentru a nu se mai întoarce în România

În urmă cu două zile, o persoană a sesizat la linia verde anticorupţie a Direcţiei Generale Anticorupţie faptul că un medic ginecolog de la un spital din Timişoara a pretins suma de 350-400 de lei în scopul efectuării unei întreruperi de sarcină soţiei sale.

''Apelul a fost direcţionat structurii de profil pentru soluţionare, fiind înregistrat denunţ la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, în baza căruia echipa operativă alcătuită din ofiţeri DGA şi procurorul de caz au realizat în dimineaţa acestei zile prinderea în flagrant a medicului în cauză, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 450 lei'', detaliază sursa citată.

Citește și: Un gigant de proporții își mută producția din China la subsidiara din România: Cine este și ce produs nou vrea să producă

Faţă de persoana în cauză a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, cercetările fiind continuate cu inculpata în stare de libertate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.