Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUȘINOS Mesaje cu stop corruption, LIPITE la UMF Timișoara: studenții se plâng că nu pot promova fără ȘPĂGI

deBanat.ro.
coruptie

Protest la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara. În zona UMF au fost lipite afișe cu mesajul 'stop corruption' ca aluzie la faptul că studenții de la Medicină sunt obligați să dea șpăgi dacă vor să treacă examenele. Un lucru e cert: UMF nu e străină de astfel de scandaluri.

Citește și: Andrei Caramitru îi dă PONTURILE ZILEI lui Florin Cîțu: măsuri URGENTE pentru a aduce bani la bugetul de stat

 

Profesorul universitar timişorean Ioan Branea, directorul Clinicii de Cardiologie şi Recuperare din cadrul Spitalului Municipal Timişoara, a fost filmat acum câțiva ani în timp ce îi cerea unei studente să îi facă sex oral pentru a promova examenele.

"Conform unor surse care ne-au transmis poza pe adresa redacției DeBanat.ro, acesta „este strigătul de disperare al unor studenți străini, care nu pot promova dacă nu plătesc”. Conform aceloraşi surse, vineri seara s-au dat mesaje între profesori, fiind declanşată o acţiune de dezlipire afişelor.

Pe acestea sunt scrise numele a trei profesori, un prodecan şi doi şefi de lucrări, acuzați că ar cere bani în schimbul promovării examenelor. Redacția  a decis să nu facă publice aceste nume, atâta timp cât cei care acuză, prin lipirea acestor afișe, sunt anonimi", scrie deBanat.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.