Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rudel Obreja cere, din nou, să fie eliberat - Trăim în Coreea de Nord? Opriți imediat execuția politică

Inquam Photos/ Octav Ganea
Rudel Obreja

La o lună de la încarcerare, Rudel Obreja, condamnat în dosarul Gala Bute, acuză din nou că a fost trimis la închisoare în mod ilegal. Acesta spune că întreg completul care l-a condamnat a fost constituit nelegal și că România face abuzuri mai grave decât în Coreea de Nord.

Citește și: Nu era de ajuns că e arestată în Bulgaria: Elena Udrea e scoasă vinovată și că brandul de țară stă nefolosit

“ De 4 săptămâni stau ILEGAL în închisoare! Am fost condamnat în fond de un complet de 3 judecători NELEGAL constituit! Completul având în componență pe judecătoarea Florentina Dragomir , care nu a depus jurământul. Două încălcări GRAVE ale Legilor Justiției. Am fost condamnat în apel de un complet de 5 judecători NELEGAL constituit, încălcându-se GRAV Legile Justiției! Mi s-a respins Contestația în anulare încălcându-se GRAV Constituția României! Este în România o DEMOCRAȚIE CONSTITUȚiONALĂ? Categoric, NU!

Trăim în Coreea de Nord?!?!? OPRIȚI IMEDIAT această EXECUȚIE POLITICĂ!!! TREBUIE să fiu pus IMEDIAT în LIBERTATE!”, scrie Rudel Obreja pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.