Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rudele lui Sebi, studentul omorât la 2 Mai, au depus înregistrarea audio la Poliție: 'E îngrozitor. Dreptatea o să o vedem la sfârșit, la condamnare'

Foto facebook
andrei roberta tineri ucisi accident 2 mai

Mihai Drăgan, unchiul lui Sebastian Andrei Olariu, studentul ucis la 2 Mai, spune că rudele acestuia „rezistă greu”: „ Dreptatea o să o vedem la sfârșit, la condamnare”

„Eu aștept concluziile finale ale Corpului de Control al ministrului de Interne. Sunt convins că lucrurile nu vor rămâne așa, pentru că nu au cum să rămână așa. Binențeles, vreau să lăsăm organele de cercetare să-și facă treaba. Dreptatea o să o vedem la sfârșit, la condamnare”, spune Mihai Drăgan, unchiul lui Sebastian Andrei Olariu, studentul ucis la 2 Mai, conform Mediafax.

El afirmă că rudele lui Sebastian vor „un final cât de repede posibil și să se facă dreptate”.

„Rezistăm greu. Valentin abia dacă poate să vorbească, de aceea vă vorbesc eu și nu el. Expunerea publică a acestui caz este un lucru pe care noi nu ni-l dorim, dar credem că este necesar. E îngrozitor. Nu dorim absolut nimănui să fie în situația noastră. Măcar după tragedia petrecută acum să se ia niște măsuri și să înțeleagă că în felul ăsta nu se poate”, adaugă Drăgan.

Rudele lui Sebastian Andrei Olariu au predat, vineri, la poliție, o înregistrare de 34 de minute, fără imagini, doar cu sunet, făcută de camera video a studentului ucis la 2 Mai.

Șoferul care a intrat cu mașina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineața, omorând doi dintre ei, era drogat și a fugit de la locul accidentului, fiind depistat ulterior de polițiști în Vama Veche.

Mai mulți șefi ai Poliției din Constanța, Mangalia și Vama Veche au fost eliberați din funcție. Lor li se impută modul în care au intervenit polițiștii înainte de accidentul din 2 Mai. De asemenea, trei polițiști vor fi anchetați de procurori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.