Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rudi Garcia, bucuros că a scăpat de meciurile cu PSG: Nu mai jucăm cu ei în acest sezon şi nu ne mai doare capul

www.skysports.com
Rudi Garcia Marseille

Antrenorul echipei Olympique Marseille, Rudi Garcia, a fost întrebat cu ce a rămas pozitiv după perioada cu trei îngrângeri consecutive, una cu Braga, în Liga Europa, şi două cu PSG, tehnicianul răspunzând cu umor că lucrul cel mai bun este faptul că OM nu mai joacă împotriva marii rivale în acest sezon.

"(n.r. - Este bine că) nu mai jucăm cu PSG în acest sezon, aşa că nu vom mai avea dureri de cap", a spus râzând Garcia, potrivit lefigaro.fr.

"Când cronometrul trece de minutul 45, este interzis să mai primeşti gol. Şi când ai mingea... Cel puţin, sper că asta va servi ca experienţă pentru câţiva dintre jucătorii noştri. Cred că eram pe o cale bună în prima repriză. Dar nu aveam voie să primim gol în prelungiri, meciul s-a terminat acolo, mai ales că am mai primit unul la începutul reprizei secunde. La 2-0, nu eram departe de eliminare", a adăugat tehnicianul, despre meciul de miercuri, conform News.ro.

Formaţia PSG a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Olympique Marseille, în sferturile de finală ale Cupei Franţei, după ce s-a impus şi duminică, în campionat, cu acelaşi scor.

Golurile au fost marcate de Di Maria, în minutele 45+1 şi 48, şi de Cavani, în minutul 81. Neymar, accidentat, nu a evoluat la formaţia gazdă.

PSG a obţinut astfel calificarea în semifinale, fază în care vor evolua şi Les Herbiers şi Chambly, antepenultima, respectiv penultima clasată din liga a treia.

Ultima echipă din semifinale va fi stabilită joi, după meciul Caen - Olympique Lyon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.