Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rudi Voeller rămâne directorul naţionalei Germaniei până la CM 2026

Mirror
germania fotbal

Rudi Voeller va continua în funcţia de director al echipei naţionale a Germaniei până la Cupa Mondială 2026, a anunţat luni Federaţia germană de fotbal (DFB), conform DPA.

DFB a precizat că i-a reînnoit contractul fostului atacant cu încă doi ani, după ce actuala înţelegere expira la finele EURO 2024, organizat de Germania.

Voeller, 63 ani, a preluat în februarie 2023 această funcţie, creată după CM 2022, la care Mannschaft nu a trecut de faza grupelor.

''Recent, după câţiva ani dificili, există din nou un mare entuziasm pentru echipa naţională. Pe lângă munca remarcabilă a lui Julian Nagelsmann şi a echipei sale, îi mulţumim de asemenea şi lui Rudi Voeller'', a declarat, preşedintele DFB, Bernd Neuendorf.

''În ultimele 14 luni de muncă, mi-am dat seama că am devenit din ce în ce mai ataşat de rolul meu responsabil la DFB în fiecare zi. Ceea ce, probabil, a început ca un sentiment de obligaţie faţă de Germania, federaţie şi echipa naţională s-a dezvoltat de mult timp într-un efort personal. În calitate de director al echipei naţionale de seniori, aş dori să-mi folosesc experienţa pentru a-mi juca rolul în asigurarea faptului că naţionala Germaniei are din nou succes şi dincolo de actualele Europene de acasă'', a spus Voeller.

Ca jucător, Voeller a strâns 90 de selecţii la Mannschaft şi a contribuit la câştigarea Cupei Mondiale 1990 şi atingerea finalelor la CM 1986 şi EURO 1992. El a antrenat Germania între 2000 şi 2004, atingând finala la CM 2002.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.